Invitel Csoport

Felsővezetés


David Blunck
Vezérigazgató, Igazgatóság Elnöke

David Blunck 2015 január 14-étől az Invitel Csoport vezérigazgatója, ezt megelőzően 2012 óta a vállalat pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett. Az Invitel Csoporthoz történő csatlakozása előtt pénzügyi vezetői pozíciókat töltött be a Colt Technology Services, a Delta Air Lines és az American Airlines cégeknél az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. David Blunck egyetemi tanulmányait a Georgetown Egyetemen (USA) folytatta, majd az Indiana Egyetemen (USA) szerzett MBA fokozatot.


Bognár Ádám
CTO, az igazgatóság tagja

Bognár Ádám 2014 januárjától az Invitel Csoport műszaki üzemeltetési igazgatója. Az elmúlt években számos műszaki vezetői posztot töltött be az Invitel Csoportnál. Mostani kinevezéséig a vállalat hálózatfejlesztési és üzemeltetési szenior menedzsereként tevékenykedett, illetve korábban a cég egyik jogelődjénél – a 2010-ben felvásárolt FiberNet Zrt.-nél – töltött be hálózatfejlesztési- és informatikai igazgatói pozíciókat. Bognár Ádám a Közép-Európai HBO-nál kezdte pályafutását, több mint 15 éve a telekommunikáció és műsorelosztás területén dolgozik. A szakember a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnök diplomát.


Dr. Budai J. Gergő
általános vezérigazgató-helyettes, az igazgatóság tagja

Dr. Budai J. Gergő 2012 áprilisa óta az Invitel Csoport jogi, szabályozási, minőségirányítási és megfelelőségi vezérigazgató-helyettese, 2015 áprilisa óta feladatköre ezen területeken túlmenően kiterjed a HR- és a létesítményüzemeltetés felügyeletére is. Szakmai pályafutását a White & Case Nemzetközi Ügyvédi Irodánál kezdte. A brüsszeli, washingtoni és budapesti irodákban egyaránt dolgozott olyan ügyfelekkel mint a BAA International, a Magyar Állam, a Colgate-Palmolive, AIG New Europe, Schering Pharma, Bridgestone, ITD Hungary, Bayer, Magyar Fejlesztési Bank, Novartis, ÁPV Zrt vagy az MNV Zrt. Az Invitel Csoporthoz történő csatlakozása előtt 2007-től a Pfizer jogi igazgatójaként tevékenykedett, először Magyarországon, majd később Romániában és a Cseh Köztársaságban is betöltötte a pozíciót.


Javorniczky Áron
COO, Invitech Zrt., az igazgatóság tagja

Javorniczky Áron 2014 januárjától irányítja az Invitech vállalati és nagykereskedelmi üzletágát. A társaságnál pályafutása 2004-ben kezdődött szabályozási elemzőként. 2005-től stratégiai tanácsadói, majd 2006-tól üzletfejlesztési vezetői pozíciót töltött be. 2008-tól az Invitech televíziós szolgáltatásaihoz kapcsolódó műszaki, marketing és tartalomfejlesztési területek irányítása tartozott feladatkörébe. 2010-től a vállalat üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott, majd mostani kinevezését megelőzően 2012 májusától az Invitech stratégiai és kiemelt projektek vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett. Javorniczky Áron a Budapesti Kommunikációs Főiskolán szerzett közgazdász diplomát, továbbá az Egyesült Államokban (University of Tampa) folytatott tanulmányokat, legutóbb pedig a Central European University Executive MBA képzését végezte el.

Langsteiner Marianne
 COO, Invitel Zrt., az igazgatóság tagja

Langsteiner Marianne 2015 februárjától irányítja az Invitel Csoport lakossági és kisvállalati üzletágát. Ezt megelőzően, 2012 júniusa óta az Invitel lakossági marketing igazgatójaként tevékenykedett, feladata volt az ügyfélközpontú és versenyképes termékportfólió alakítása, valamint a szolgáltatások ügyféligényeket figyelembe vevő fejlesztése. Két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hazai telekommunikációs szektorban.
Langsteiner Marianne a Budapesti Corvinus Egyetem jogelődjénél szerzett okleveles közgazdász-, majd a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán villamos üzemmérnök diplomát. A Magyar Telekomnál és elődvállalatainál is vezető pozíciókat töltött be, 2005-től a T-Mobile, 2008-tól a T-Mobile és T-Home üzletág marketing igazgatójaként tevékenykedett, többek között a korábbi Westel átmárkázását irányította. Ezt követően az Invitelhez történő csatlakozásáig a MALÉV Légiközlekedési Zrt. marketing igazgatója volt, a társaság marketing, termékfejlesztési és e-business tevékenységét vezette.


Mártha Imre
Operatív Főigazgató, az igazgatóság tagja

Mártha Imre 2013 márciusától az Invitel Csoport operatív főigazgatója, aki a vállalat sikeres működése szempontjából kulcsfontosságú ügyfél- és partnerkapcsolatok kezeléséért felelős. Tevékenysége részeként irányítja a kiemelt ügyfelekkel folytatott együttműködéseket, valamint a kormányzati, stratégiai partnerkapcsolatok fenntartását és fejlesztését. A Cambridge-ben, közgazdászként végzett szakember energiaipari karrierje Londonban indult el, az amerikai óriásvállalat, az Enron európai leányvállalatánál. 2001-ben kinevezték a Magyar Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. Energetikai és Infrastruktúra igazgatósága ügyvezető igazgatójának. Mintegy kilenc éven keresztül dolgozott a Magyar Villamos Művek Zrt.-nél, a kereskedelmi igazgatói, majd vezérigazgató-helyettesi pozícióból lépve tovább az MVM vezérigazgatói posztjára. Az MVM-nél széleskörű távközlési tapasztalatokat szerzett a vállalat telekommunikációs feladatkörének köszönhetően.


Balogh Ákos
Pénzügyi Vezérigazgató-helyettes, az igazgatóság tagja

Balogh Ákos 2016 májusától az Invitel Csoport pénzügyi vezérigazgató-helyettese. A szakember a Philip Morris International-nél kezdte szakmai pályafutását, ahol különböző vezetői pozíciókat töltött be a pénzügy, üzletfejlesztés valamint a vállalati összeolvadások és felvásárlások (M&A) területén – Magyarországon, Svájcban, Thaiföldön és a Fülöp-szigeteken. Ezt követően a GE Healtchcare-nél regionális pénzügyi vezetői, majd a Novartis Romania-nál országos pénzügyi vezetői feladatkört látott el. Az Invitel Csoporthoz történő csatlakozását megelőzően regionális pénzügyi vezetőként pénzforgalmi területen dolgozott a Nets Group vállalatcsoportnál Skandináviában, valamint az Euronet Worldwide-nál. Balogh Ákos az Egyesült Államok-beli Christopher Newport Egyetemen szerzett diplomát, majd a Harvard Business School pénzügyi irányítási programját (FLP) végezte el.

 

Kérem várjon!