Invitel Csoport

Felsővezetés


David Blunck
Vezérigazgató, Igazgatóság Elnöke

David Blunck 2015 január 14-étől az Invitel Csoport vezérigazgatója, ezt megelőzően 2012 óta a vállalat pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett. Az Invitel Csoporthoz történő csatlakozása előtt pénzügyi vezetői pozíciókat töltött be a Colt Technology Services, a Delta Air Lines és az American Airlines cégeknél az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. David Blunck egyetemi tanulmányait a Georgetown Egyetemen (USA) folytatta, majd az Indiana Egyetemen (USA) szerzett MBA fokozatot.


Javorniczky Áron
COO, Invitech Zrt., az igazgatóság tagja

Javorniczky Áron 2014 januárjától irányítja az Invitech vállalati és nagykereskedelmi üzletágát. A társaságnál pályafutása 2004-ben kezdődött szabályozási elemzőként. 2005-től stratégiai tanácsadói, majd 2006-tól üzletfejlesztési vezetői pozíciót töltött be. 2008-tól az Invitech televíziós szolgáltatásaihoz kapcsolódó műszaki, marketing és tartalomfejlesztési területek irányítása tartozott feladatkörébe. 2010-től a vállalat üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott, majd mostani kinevezését megelőzően 2012 májusától az Invitech stratégiai és kiemelt projektek vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett. Javorniczky Áron a Budapesti Kommunikációs Főiskolán szerzett közgazdász diplomát, továbbá az Egyesült Államokban (University of Tampa) folytatott tanulmányokat, legutóbb pedig a Central European University Executive MBA képzését végezte el.

Langsteiner Marianne
 COO, Invitel Zrt., az igazgatóság tagja

Langsteiner Marianne 2015 februárjától irányítja az Invitel Csoport lakossági és kisvállalati üzletágát. Ezt megelőzően, 2012 júniusa óta az Invitel lakossági marketing igazgatójaként tevékenykedett, feladata volt az ügyfélközpontú és versenyképes termékportfólió alakítása, valamint a szolgáltatások ügyféligényeket figyelembe vevő fejlesztése. Két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hazai telekommunikációs szektorban.
Langsteiner Marianne a Budapesti Corvinus Egyetem jogelődjénél szerzett okleveles közgazdász-, majd a Kandó Kálmán Villamosipari Műszaki Főiskolán villamos üzemmérnök diplomát. A Magyar Telekomnál és elődvállalatainál is vezető pozíciókat töltött be, 2005-től a T-Mobile, 2008-tól a T-Mobile és T-Home üzletág marketing igazgatójaként tevékenykedett, többek között a korábbi Westel átmárkázását irányította. Ezt követően az Invitelhez történő csatlakozásáig a MALÉV Légiközlekedési Zrt. marketing igazgatója volt, a társaság marketing, termékfejlesztési és e-business tevékenységét vezette.

 

Kérem várjon!