Invitel Csoport

Felsővezetés


David Blunck
Vezérigazgató, Igazgatóság Elnöke

David Blunck 2015 elejétől az Invitel Csoport vezérigazgatója, ezt megelőzően 2012 óta a vállalat pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett. Az Invitel Csoporthoz történő csatlakozása előtt pénzügyi vezetői pozíciókat töltött be a Colt Technology Services, a Delta Air Lines és az American Airlines cégeknél az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. David Blunck egyetemi tanulmányait a Georgetown Egyetemen (USA) folytatta, majd az Indiana Egyetemen (USA) szerzett MBA fokozatot.


Javorniczky Áron
COO, Invitech Zrt., az igazgatóság tagja

Javorniczky Áron 2014 óta irányítja az Invitel Csoport vállalati és nagykereskedelmi üzletágát (Invitech Solutions). A társaságcsoportnál pályafutása 2004-ben kezdődött,  2005-től stratégiai tanácsadói, majd 2006-tól üzletfejlesztési vezetői pozíciót töltött be. 2008-tól az Invitel televíziós szolgáltatásaihoz kapcsolódó műszaki, marketing és tartalomfejlesztési területeket irányította. 2010-től a vállalat üzletfejlesztési igazgatója, majd mostani kinevezését megelőzően 2012-től az Invitel stratégiai és kiemelt projektek vezérigazgató-helyettese. Javorniczky Áron a Budapesti Kommunikációs Főiskolán szerzett közgazdász diplomát, továbbá az Egyesült Államokban (University of Tampa) folytatott tanulmányokat, legutóbb pedig a Central European University Executive MBA képzését végezte el.

Langsteiner Marianne
 COO, Invitel Zrt., az igazgatóság tagja

Langsteiner Marianne 2015 elejétől irányítja az Invitel Csoport lakossági és kisvállalati üzletágát. Ezt megelőzően, 2012 óta az Invitel lakossági marketing igazgatójaként tevékenykedett, feladata volt az ügyfélközpontú és versenyképes termékportfólió alakítása, valamint a szolgáltatások fejlesztése. Két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hazai telekommunikációs szektorban. Langsteiner Marianne a Budapesti Corvinus Egyetem jogelődjénél szerzett okleveles közgazdász-, majd a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán villamos üzemmérnöki diplomát. A Magyar Telekomnál és elődvállalatainál is vezető pozíciókat töltött be, 2005-től a T-Mobile, 2008-tól a T-Home üzletág marketing igazgatójaként tevékenykedett, többek között a korábbi Westel átmárkázását irányította. Az Invitelhez történő csatlakozásáig a MALÉV Légiközlekedési Zrt. marketing igazgatója volt.

Gerald Grace
 CFO, Invitel Csoport, az igazgatóság tagja

2017 szeptemberétől Gerald Grace az Invitel Csoport pénzügyi vezérigazgató-helyettese. A szakember mintegy húsz éves iparági tapasztalattal rendelkezik a távközlési szektorban. Az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően a hosting-, és menedzselt szolgáltatásokat is nyújtó, angliai székhelyű Six Degrees Group pénzügyi vezérigazgató-helyettese volt. Pályájának korábbi szakaszában a GTS Central Europe pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként dolgozott, valamint könyvvizsgálóként a Cable and Wireless London-nál és a KPMG Dublin-nál tevékenykedett. Gerald Grace okleveles könyvvizsgáló, egyetemi tanulmányait a University of Limerick üzleti tudományok szakán, majd mesterfokozatot szerzett a University College Dublin pénzügyi és számviteli szakán.

Majzik Ferenc
 Lakossági és kisvállalati értékesítési igazgató

Majzik Ferenc 2016 óta vezeti az Invitel Zrt.  lakossági és kisvállalati értékesítését. Ezt megelőzően mintegy két évtizedet töltött el a hazai távközlési piacon. A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd a Pepsi Cola Hungary Kft. értékesítési osztályán helyezkedett el. Távközlési tapasztalatait a Magyar Telekomnál szerezte, ahol 1998-tól több mint 10 évig dolgozott értékesítési területen különböző vezetői pozíciókban. Ezt követően a Telenornál előbb régióvezetői, majd kisvállalati értékesítési vezetői feladatkört látott el. Az Invitelhez történő csatlakozása előtt a T-Systems tanácsadó-értékesítési projektvezetőjeként tevékenykedett. 

Béres Bálint
 Lakossági és kisvállalati ügyfélszolgálati igazgató

Béres Bálint 2011-től az Invitel Zrt. lakossági és kisvállalati üzletágának ügyfélszolgálati igazgatója. 2005-ben csatlakozott az Invitelhez. Kezdetben a lakossági és az üzleti terület ügyfélszolgálati tevékenységet irányította. A szakember 1994 óta dolgozik a távközlésben, előbb a Westel 900-nál látta el a Call Center menedzseri, később az ügyfélszolgálati igazgatóhelyettesi feladatot. Ezt követően 2000-től az Axelero ügyfélszolgálati igazgatója volt. Az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően a Wincor Nixdorf help desk szolgáltatásának vezetője volt.

Iski István
 Lakossági és kisvállalati marketing igazgató

Iski István 2015 óta tölti be az Invitel Csoport lakossági és kisvállalati üzletágának marketing igazgatói pozícióját. Ezt megelőzően, 2012 és 2014 között az Invitel termékmenedzsment és -fejlesztés vezetőjeként dolgozott. A szakember 2006 és 2012 között a Magyar Telekomnál és anyavállalatánál töltött be különböző pozíciókat a termék- és üzletfejlesztés területén, utóbb az új portfolió és termékmenedzsment vezetőjeként tevékenykedett. Iski István a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte felsőfokú tanulmányait marketing és távközlés szakirányon. Ezt követően a New York-i Egyetemen szerzett MBA diplomát.

Kovács Attila
 Lakossági és kisvállalati műszaki igazgató

Kovács Attila 2017 novemberétől az Invitel Zrt. lakossági és kisvállalati műszaki igazgatója. Feladatköre a műszaki fejlesztési terület vezetésén túl kiterjed a műszaki üzemeltetési feladatok irányítására is. A szakember több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a vezetékes távközlési- és közmű-üzemeltetési szektorban, szakmai pályafutását 1990-ben a Matáv Zrt.-nél kezdte. 1995-től a Bakonytel, majd a UTI hálózatfejlesztési vezetője lett, ezt követően a Vivendi üzemeltetési menedzsereként tevékenykedett. 2011-óta dolgozik az Invitelnél, ahol előbb regionális üzemeltetési-, később műszaki fejlesztési vezetőként irányította a szakterület munkáját. Kovács Attila Veszprémben, a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karán, vezetés és szervezés mesterszakon szerzett okleveles közgazdász diplomát.

Marton László
 Vállalati és kormányzati igazgató

A közgazdász végzettségű szakember jelenlegi pozíciójában legfontosabb feladata az üzleti ügyfelek igényeire szabott távközlési és informatikai megoldások teljes körű értékesítési tevékenységének stratégiai tervezése és végrehajtása. Marton László korábban az Invitel ICT üzletfejlesztési igazgatójaként meghatározó szerepet töltött be a társaság informatikai kompetenciájának megteremtésében, az infokommunikációs szolgáltatások nyújtásának bevezetésében. Szakmai és vezetői tapasztalatait az IBM Magyarországnál eltöltött tíz év során alapozta meg, ahol kezdetben a pénzintézeti üzletágban kereskedelmi területen dolgozott, majd a nagyvállalati ügyfélszegmens vezetője lett. A szakember az Invitelhez csatlakozását megelőzően az egyik jelentős hazai rendszerintegrátor vállalatnál töltötte be a marketing és értékesítési igazgatói pozíciót.

Barta Attila
 Belföldi nagykereskedelmi igazgató

Barta Attila 2016 óta az Invitech Solutions hazai nagykereskedelmi partnereket kiszolgáló Igazgatóságának vezetője. Az Invitel Csoportnál immár másfél évtizede dolgozó, egyetemi szakközgazdász végzettségű szakember 1995 és 2001 között a Matávnál, az Ericssonnál és a Pantelnél szerzett szakmai és vezetői tapasztalatokat. 2001 óta dolgozik az Invitelnél, ahol különböző vezetői pozíciókat töltött be az értékesítés területén, 2007-től az Invitel nagykereskedelmi igazgatójaként immár tíz éve meghatározó szerepet játszik a cégcsoport egyik fontos üzleti szegmensének eredményeiben. 

Kapitány Beatrix
 Nemzetközi nagykereskedelmi igazgató

Kapitány Beatrix 2016 óta irányítja az Invitech Solutions nemzetközi nagykereskedelmi  igazgatóságát, melyet a cégcsoport vezetése a még aktívabb külpiaci jelenlét biztosítása érdekében újonnan hozott létre. Kapitány Beatrix széleskörű nemzetközi vezetői tapasztalatokkal rendelkezik az üzleti ügyfelek kiszolgálásának fejlesztése, és a regionális piaci átalakítások menedzselése területén. A szakember az elmúlt években a British Telecomnál, a GTS-nél és a Deutsche Telekomnál töltött be nagykereskedelmi értékesítési igazgatói és stratégiai vezetői pozíciókat. Kapitány Beatrix management és marketing, majd angol szakfordítói egyetemi végzettségeinek megszerzését követően  a Közgazdaságtudományi Egyetem és a London Business School vállalati stratégia szakirányán szerzett MBA diplomát.

Horváth Balázs
 Stratégiai, üzletfejlesztési és kontrolling igazgató

Horváth Balázs 2016-tól vezeti az Invitech Solutions stratégia, üzletfejlesztés és kontrolling igazgatóságát. Feladatköre ezen fő területek mellett kiterjed a termékfejlesztés, az akvizíciók, a projekt menedzsment iroda és a marketing irányítására.  Korábban a szakember 8 évig a Boston Consulting Group budapesti irodájában volt tanácsadó, majd projekt vezető. A BCG telekom, média és technológia practice tagjaként vezető iparági nagyvállalatokat támogatott sales, marketing, BPR és stratégia területeken, négy kontinensen, tizenkét országban.  Horváth Balázs MsC diplomáját a Corvinus Egyetemen, MBA fokozatát a Columbia Business School-on szerezte.

Kemendi Zsolt
 Műszaki igazgató

Kemendi Zsolt 2016 óta az Invitech Solutions műszaki igazgatójaként irányítja a társaság hálózat-üzemeltetési és IT-területeit. A menedzsment végzettségű, széleskörű projektmenedzsment és IT-üzemeltetési és –fejlesztési tapasztalatokkal rendelkező szakember 2012 áprilisában csatlakozott az Invitel Csoporthoz, mint az Informatikai Szolgáltatói szervezet vezetője. Az Invitel Csoporthoz történő csatlakozása előtt nemzetközi informatikai projektek irányításával foglalkozott, illetve üzletág vezetőként dolgozott a Synergon Csoporton belül.

Kis Albert
 Műszaki fejlesztési igazgató

Kis Albert 2017 októberétől az Invitech Solutions  hálózat- és infrastruktúrafejlesztési igazgatója, feladatköre a műszaki fejlesztés irányításán túlmenően kiterjed a társzolgáltatói szegmenst kiszolgáló területek műszaki támogatására is. Kis Albert több mint 20 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a távközlési szektorban. Pályáját a HungaroDigiTelnél kezdte majd a Novacom és Pantelnél műszaki vezetőként üzemeltetési, fejlesztési és IT területek irányításáért volt felelős. 2005-től műszaki igazgatóként a Pantel majd Invitel nagykereskedelmi területén dolgozott. 2009-től az Invitel International majd a Turk Telekom International műszaki vezérigazgató-helyetteseként és igazgatósági tagként a műszaki, IT és operáció területeket vezette. Kis Albert a Temesvári Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomat.

Dr. Fazekas Balázs
 Jogi és szabályozási igazgató

dr. Fazekas Balázs 2017. augusztusa óta tölti be az Invitel Csoport jogi és szabályozási igazgatói posztját. Korábban a Réczicza Dentons (Europe) LLP, ezt megelőzően a Réczicza White&Case LLP nemzetközi ügyvédi iroda kötelékében ügyvédként dolgozott; itt tagja, majd vezetője volt az infokommunikáció & média (TMT), valamint a szellemi alkotások jogával, informatikával és adatvédelemmel foglalkozó szakcsoportoknak. Rendszeresen nyújtott tanácsadást szabályozó hatóságok, szakmai és pénzügyi befektetők, továbbá távközlési, média és informatikai vállalatok számára a hírközlési, média és technológia szektorban, azok magyarországi tevékenységének teljes spektrumát lefedve. Fazekas Balázs az ELTE jogi karán szerezte diplomáját, majd a Budapesti Corvinus Egyetem jogelődjénél jogász-közgazdász diplomát szerzett. 

Jakobsen Petra
 HR igazgató

Jakobsen Petra 2017 augusztusa óta az Invitel Csoport HR igazgatója. A közgazdasági, pszichológiai és coaching végzettségekkel és képzéssel rendelkező szakember HR vezetőként és igazgatóként több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Karrierjében olyan cégek szerepelnek, mint a PepsiCo, a Digital Equipment (ma HP), a Citibank és a General Electric (utóbbinál 13 évet töltött európai HR vezetői pozíciókban). Legutóbb a 6,000 fős Bonafarm csoport HR igazgatójaként épített fel modern HR szervezetet és folyamatokat.

Szobol Szilárd
 Pénzügyi igazgató

Szobol Szilárd pályafutását a KPMG nemzetközi könyvvizsgáló cégnél kezdte, majd 1999-ben csatlakozott az Invitel jogelődjéhez, a Déltáv Rt-hez, mint vezető kontroller. Az elmúlt években számos vezetői pozíciót töltött be az Invitel pénzügyi területein, 2002-ben párhuzamosan az Eurotel Rt pénzügyi igazgatói pozícióját is ellátta. 2003-tól pénzügyi tervezési és elemzési menedzserként, 2009-től pénzügyi tervezési és kontrolling menedzserként, majd 2012-től tervezési és kontrolling igazgatóként tevékenykedett. Szobol Szilárd a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett közgazdász diplomát, később okleveles könyvvizsgálói képesítést.

 

Kérem várjon!