Sajtószoba

Invitel Csoport hírek, sajtóanyagok

Új vezetők az Invitel Csoportnál

 

Kívülről érkezett szakemberekkel is erősíti szervezetét az Invitel Csoport és üzleti ügyfeleit kiszolgáló vállalata, az Invitech Solutions

 

Budaörs, 2017. augusztus 31.

Az Invitech Solutions műszaki területét két vezető irányítja a jövőben. Kis Albert – aki korábban többek között a Türk Telekom International-nál dolgozott – a cég hálózat- és infrastruktúrafejlesztési igazgatója lesz. Kemendi Zsolt pedig továbbra is műszaki igazgatóként a hálózatüzemeltetésért és az IT-területekért felel. Tekintettel a hálózatfejlesztés, illetve az IT-kompetenciák bővítésének fontosságára, mindkét műszaki szakember közvetlenül David Blunck vezérigazgató alá fog tartozni.

Javorniczky Áron operatív vezérigazgató-helyettesként a jövőben is felel az Invitech Solutions teljes üzleti működtetéséért, míg Langsteiner Marianne szintén operatív vezérigazgató-helyettesként továbbra is irányítja az Invitel üzleti részlegeit. Szeptembertől a csoport felsővezetői csapatához csatlakozik pénzügyi vezérigazgató-helyettesként Gerry Grace (korábban GTS Central Europe).

A csoportszintű feladatokat ellátó területekre további két új vezetőt nevezett ki David Blunck. A HR igazgatói feladatokat Jakobsen Petra látja el (korábban Bonafarm, GE), a jogi és szabályozási igazgatóságot pedig Fazekas Balázs (korábban Dentons) vezeti, mindketten megbízott vezetőként.

Az Invitel Csoport két fő tagvállalatból áll: Invitel Távközlési Zrt. és Invitech Megoldások Zrt.

 

Az Invitelről

Az Invitel Távközlési Zrt. (www.invitel.hu) körülbelül 1,1 millió lakossági és kisvállalati végpontban van jelen saját infrastruktúrával. Munkatársi létszáma mintegy 500 fő. A társaság több mint 20 év tapasztalatával a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként, széles körű portfolióval áll ügyfelei rendelkezésére. Korszerű, interaktív, digitális és HD televízió-, valamint gyors internet- és megbízható telefonszolgáltatásáról ismert a lakosság körében, emellett kisvállalatokra szabott szolgáltatásokat és más kiegészítő telekommunikációs csomagajánlatokat is kínál. Árbevétele 26 milliárd, EBITDA-ja 7 milliárd forint.

 

Az Invitech Solutions-ről

Az Invitech Megoldások Zrt. (www.invitech.hu) Magyarország egyik legnagyobb informatikai és telekommunikációs szolgáltatója. Munkatársi létszáma mintegy 500 fő. A társaság ügyfelei közép- és nagyvállalatok, valamint közintézmények, emellett a távközlési szektor több száz szereplője számára biztosít nagykereskedelmi szolgáltatásokat. A 20 éves tapasztalattal rendelkező cég mintegy 6.000 partnerének nyújt informatikai, adatközponti-, valamint felhőmegoldásokat, illetve adatátviteli és telekommunikációs szolgáltatásokat. Az Invitech Solutions országosan szolgáltat és a 100 legnagyobb magyar városban is jelen van saját távközlési hálózatával. Árbevétele 24 milliárd, EBITDA-ja 7 milliárd forint.

 

Vezetői információ:  http://www.invitelcsoport.hu/invitel-csoport/felsovezetes

Kérem várjon!