Tagvállalatok

Céginformációk

Az Invitel Technocom Kft. számos államigazgatási és kormányzati intézmény, szervezet (például KEKKH) mellett többek között a Földgázszállító Zrt. szolgáltató partnere. Hírközlési szolgáltatásainak egyedi kombinációja az intézmények speciális igényeit is képes kielégíteni, ügyfélköre folyamatosan bővül. 

 

Tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a Digitális Jólét Program keretében 2017. január 1-től módosul az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény, amelynek köszönhetően az internet-hozzáférési szolgáltatást terhelő általános forgalmi adó 27%-ról 18%-ra csökken.

Az internet-hozzáférési szolgáltatások díjcsomagjait tartalmazó táblázatban (PDF) összehasonlíthatja a jelenlegi és 2017. január 1-jétől a csökkentett ÁFÁval fizetendő fogyasztói árakat. Amennyiben az itt feltüntetett díjak között az Ön által fizetett díj az egyedi kedvezményeknek miatt nem található meg, vagy amennyiben Ön üzleti előfizető és az Egyedi előfizetői szerződése ettől eltérő díjcsomagot tartalmaz, kérjük keresse fel az ügyfélszolgálatot a nyitvatartási időben telefonon, vagy email útján a részletes tájékoztatás érdekében.

Digitális Jólét Programmal kapcsolatos előfizetői tájékoztató

1. A Társaság neve és címe

A Szolgáltató neve, székhelye:

Teljes név:

Invitel Technocom Távközlési Kft.

Rövidített név:

Invitel Technocom Kft.

Székhely:

2040 Budaörs, Edison utca 4.

Fióktelepek:

8600 Siófok, Sió u. 74.

1142 Budapest, Ungvár utca 64-66., 3. emelet 31-33.

A Szolgáltató társasági formája:

Korlátolt Felelősségű Társaság

A Szolgáltató cégjegyzékszáma:

13-09-119848

A Szolgáltató adószáma:

12702400-2-13

 

2. A Társaság ügyfélszolgálatának elérhetősége, illetve honlapjának címe

 

Az ügyfélszolgálat és hibabejelentő telefonszáma: (84) 505-888, 06 40 200-640
Az ügyfélszolgálat fax száma: (84) 505-805
Az ügyfélszolgálat elektronikus levélcíme: itc_ugyfelszolgalat@invitel.co.hu
Az ügyfélszolgálat működési rendje: Hétfőtől – péntekig:    7:30 – 16:30 óra között
Készenléti hibabejelentő működési rendje (elérhetősége megegyezik az ügyfélszolgálat elérhetőségével): 24 órán keresztül hívható

Tájékoztató az előfizetői bejelentések, panaszok megtételének és kivizsgálásának rendjéről, és a vitarendezés módjáról.

 

3. A Társaság tulajdonosi szerkezete

 

A Társaság - PanTel Technocom Kft. néven - a PanTel Távközlési és Kommunikációs Rt. tulajdonában álló, olajipari távközlési szolgáltatásokat nyújtó távközlési szolgáltatóként kezdte meg működését 2002. január 1-jén.

A PanTel Rt. üzleti érdekeltségeit 2005-ben a Pantel Kft. (korábban Novacom Kft.) számára értékesítette, így a Társaság az egyesült államokbeli HTCC (Hungarian Telephone and Cable Corp.) csoport része lett, mely csoport másik jelentős magyarországi tagja a Pantel Kft. mellett a vezetékes távközlési szolgáltatásokat nyújtó Hungarotel Zrt. volt.

2008-ban a HTCC-csoport megvásárolta az Invitel cégcsoportot és a továbbiakban Invitel név alatt értékesítette termékeit és szolgáltatásait. A Pantel Technocom Kft., cégneve ekkor Invitel Technocom Kft.-re változott.

Az Invitel Technocom Kft. 100%-os tulajdonosa a Magyar Telecom B.V. (Matel), az Invitel Zrt. anyavállalata.


4. A Társaság ügyvezetője


     Mártha Imre
    

Kérem várjon!