Tagvállalatok

Összekapcsolás

Invitel Technocom Távközlési Kft., mint JPE a „Hívásvégződtetés egyedi, nyilvános helyhez kötött telefonhálózatban” megnevezésű nagykereskedelmi piacon.

 

Az Invitel Technocom Távközlési Kft. a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökének HF/25016-187/2012. számú határozata alapján jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatónak minősül és az átláthatóság kötelezettség teljesítése végett Invitel Technocom Távközlési Kft. a jelen honlapon közzéteszi a hívásvégződtetési szolgáltatás nyújtására vonatkozó feltételeit valamint az alkalmazott hívásvégződtetési díjait.

 

Invitel Technocom Távközlési Kft. a hívásvégződtetési forgalmi szolgáltatását kizárólag az Invitel Távközlési Zrt. összekapcsolási pontjain keresztül nyújtja. 

 

A Partner által az Összekapcsolási Szolgáltatásokért fizetendő, az alábbiakban felsorolt ellenértékek általános forgalmi adó nélkül értendőek.

 

 1. Alapszolgáltatások:

  1.1. Hívásvégződtetés szolgáltatás földrajzi számokon:

  2014.január 1-jétől napszaktól függetlenül : 0,40 Ft/perc+ÁFA

  1.2. Emeltszintű szolgáltatások

  CLIP, CLIR szolgáltatások, melyekért Invitel Technocom Távközlési Kft. külön díjat nem számít fel.
   
 2. Üzembehelyezési vizsgálatok és Megvalósíthatósági terv

  Invitel Technocom Távközlési Kft. a hívásvégződtetési forgalmi szolgáltatását kizárólag az Invitel Távközlési Zrt. Bp. XI. Neumann János u.1.-i összekapcsolási pontjain keresztül nyújtja, ezért a  Üzembehelyezési vizsgálatok és Megvalósíthatósági terv feltételei azonosak az Invitel Távközlési Zrt. Bp. XI. Neumann János u.1.-i összekapcsolási pontjával kapcsolatos Üzembehelyezési vizsgálatok és Megvalósíthatósági terv készítésének feltételeivel

 
Az Invitel Technocom Távközlési Kft. az összekapcsoláshoz a csatolt összekapcsolási mintaszerződést alkalmazza. 

Kérem várjon!